Østergade 10 5400 Bogense Telefon: +45 64 81 10 55 Telefax: +45 64 81 32 55 E-mail: 4200@bogpost.dk

Forside PopcornMaskinerIsVognPølseVognSlushIceMaskinerKontaktFå Et Tilbud


Hvad er kompatible blækpatroner, miljøpatroner og originalpatroner?

Kompatible blækpatroner fra kontorhandlen.dk er helt nye blækpatroner og produceres af udvalgte ISO 9001 certificerede producenter. De har alle en høj kvalitet og fungerer præcis som originalpatroner. Forskellen er, at de kompatible patroner koster markant mindre end originalpatroner.
 
Miljøpatroner er genanvendte originalpatroner som rengøres, genopfyldes og testes så de igen giver et godt udskriftsresultat. Ved at genanvende patronen bliver den billigere og samtidig sparer vi miljøet for endnu et affaldsprodukt.
 
Originalpatronerne produceres af producenter ejet af eller godkendt af f.eks. Canon, Epson, Lexmark, HP og Brother.

Kan en kompatibel blækpatron ødelægge min printer?

Nej. En kompatibel blækpatron er gennemtestet og på alle måder kvalitetssikret, det er derfor lige så risikofrit at anvende kompatible patroner som de originale.

Kan en kompatibel blækpatron skrive lige som mange sider som en original patron?

Hvor mange udskriftssider du får ud af en patron afhænger selvfølgelig af hvor mange milliliter blæk der er i patronen. Vi angiver altid hvor meget blæk der er i de patroner vi leverer. En kompatibel blækpatron har normalt lige så meget blæk, og i mange tilfælde mere, end en originalpatron. Du kan derfor roligt regne med at kunne udskrive mindst lige så mange sider som hvis du valgte en originalpatron.

Kan jeg anvende en originalpatron igen, efter at jeg har anvendt en kompatibel patron?

Ja. Vores produkter påvirker intet ved din printer. Vi tror dog at du, efter at have brugt de kompatible patroner, ikke har grund til at skifte tilbage.

 

 

Bestil Dine blækpatroner her

Eller ring til Rikke Hald direkte,
på telefon 29452945
og får en god personlig service.

 

Vil du være forhandler?

Vil du sælge vores produkter, er her muligheden for en ekstra indtægt, som du selv bestemmer størrelsen af. Vores program i kompatible farvepatroner er stort og er særdeles velegnet til forhandlersalg.

Vores formål med forhandlernettet er primært at øge omsætningen, således vi kan købe større ind og dermed opnå billigere priser hos vores producenter. Derfor vil du opleve, at vi har bedre priser en eksisterende distributørere.  

Vores krav til vores forhandlere går på et rent menneskeligt plan, mens alder, køn og uddannelse er uden interesse. Vi søger ærlige og selvstændige mennesker, gerne med en eksisterende detail forretning hvor printerpatroner kunne passe ind i som et godt selvstændigt område.

Lyder dette interessant, så send os en mail med dine kontaktdata. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi er medlem af kæden Bøger og Papir

Ehlerts Boghandel er medlem af kæden "Bøger & Papir".

© Østergade 10 5400 Bogense Telefon: +45 64 81 10 55 Telefax: +45 64 81 32 55 E-mail: 4200@bogpost.dk CVR-nr 64 83 75 16

Links til gode venner og samarbejdspartnere
www.festvognen.dk • www.vivaldis.dk •  www.rejsegilde.nu • www.kontorhandlen.dk •  www.isvognen.dk • www.thelin.dk www.fastshop.dk www.alexskaarup.dk www.lej-en-polsevogn.dk www.bjarnespølser.dk www.hverdagogfest.dk www.thelin.dk Festvognen på Facebook www.gufs-polsevogne.dk www.lej-en-pølsevogn.dk www.ehlerts.dk